Polderhuis B&B

🇳🇱 🇬🇧

Ontdek en Kies onze Kwartaalspecial op onze Aankomende Wijnproeverij!

Polderhuis nodigt je uit voor een onvergetelijke avond vol smaak en gezelligheid op onze aankomende wijnproeverij op donderdag 28 september om 19:00 uur. Dit wordt een gezellige avond waarop we niet alleen zes heerlijke wijnen zullen proeven, maar waarbij je ook de kans krijgt om onze nieuwe kwartaalspecial te kiezen die binnenkort op onze wijnkaart zal prijken.

Wijnselectie door ’t Wijnblad

Voor deze gelegenheid werken we samen met ’t Wijnblad, onze gewaardeerde wijnleverancier, om een selectie van zes verschillende wijnen voor te stellen die de smaakpapillen zullen verwennen. Elk van deze wijnen is met zorg uitgekozen en biedt een unieke smaakbeleving. Tijdens de proeverij zal een medewerker van ’t Wijnblad uitleg geven over elke wijn, inclusief de herkomst, de druivensoorten en de aroma’s die je kunt verwachten.

Kies onze Kwartaalspecial

Wat deze wijnproeverij nog specialer maakt, is dat jullie, onze gasten, de kans krijgen om mee te beslissen over onze nieuwe kwartaalspecial op de wijnkaart. De wijn met de meeste stemmen zal onze speciale aanbieding worden voor de komende maanden!

Reserveer je plek

Deze wijnproeverij belooft een avond vol plezier en ontdekking te worden. De kosten voor deelname bedragen €21,50 p.p. Om ervoor te zorgen dat we voldoende wijn en zitplaatsen beschikbaar hebben, vragen we je om alvast jouw plek te reserveren.

Stuur een mailtje naar event@polderhuisbb.nl of geef ons een belletje; 010 223 86 45