Polderhuis B&B

🇳🇱 🇬🇧

Pieter en Ron zijn dinsdag begonnen aan hun inspirerende tocht van Apeldoorn naar Bergschenhoek onder de noemer “Never walk alone”. Ze wandelen met passie door Nederland om aandacht te vragen voor het goede doel.
Dit jaar is het goede doel Stichting vakantieweken, die het hele jaar door de financiering voor vakantieweken rond proberen te krijgen. Zo hebben kinderen waarvan de ouders geen budget hebben voor een vakantie, toch een leuke zomer!
Onlangs werden Pieter en Ron geïnterviewd door Lotte en Zoë, studenten journalistiek van de Hogeschool Utrecht, die hun verhaal hebben vastgelegd. Naast dit leuke interview, lopen zij een stukje mee en zijn ze bij de aankomst in Bergschenhoek om verslag te doen.
 
Bij Polderhuis B&B zijn we enthousiast over de missie om aandacht te vragen voor het goede doel tijdens hun tocht. We nodigen jullie uit om dit avontuur te volgen op de website van “Never walk alone”: https://neverwalkalone.eu/ de facebookpagina Never Walk Alone III – van Apeldoorn naar Rotterdam en hun Instagram.
 
Doneren https://gofund.me/50586f9a of een stukje meelopen? Neem een kijkje op hun website!
Samen kunnen we een verschil maken
Uiteraard is iedereen welkom om ze aanstaande vrijdag welkom te heten (aankomst ca 16:00u)