Polderhuis B&B

🇳🇱 🇬🇧

Menu's

Neem alvast een kijkje op onze menukaart, of kijk welke lekkere wijnen en bieren wij in ons assortiment hebben.

LUNCH - WIJNEN - BIEREN

Even gezellig koffiedrinken, lunchen met vrienden of collega’s, bij Polderhuis B&B in Bergschenhoek ben je aan het juiste adres.

Ontbijten? Ook dat kan! 

Op ons gezellige terras aan de vaart is het heerlijk vertoeven. Geniet van onze wijnen en cocktails, of natuurlijk gewoon een frisje.

Polderhuis tracht zoveel mogelijk met biologische- en fair-trade producten te werken. 

Zeewater is simpelweg niet hetzelfde als water en zout

“brood uit de zee”

Doordat het zout en water volledig is vervangen door zeewater is er een zoutreductie van maar liefst 40% behaald. Maar hoe kan dat dan toch? Het antwoord is eigenlijk vrij eenvoudig. De zilte smaak van het zeewater maakt dat de smaakbeleving van het zout veel meer diepgang heeft en zeer intens is. Hierdoor is er minder van nodig terwijl de smaaksensatie nog veel beter is dan bij het traditionele bakproces.

Wijnproeverij

Eén keer per kwartaal organiseert Polderhuis samen met Wijnblad een wijnproeverij. Naast een hele gezellige avond, kiezen de gasten onze nieuwe special uit die dan drie maanden op onze wijnkaart te vinden is. Ook een keertje proeven en kiezen? Neem dan een kijkje op onze evenementenpagina voor de datum en aanmelden.

Vier studenten en een opdracht van Hogeschool Rotterdam om een nieuw product op de markt te brengen: zo ontstond in 2013 het idee voor Trots Bier Rotterdam.
Een nieuw biermerk met een volledig nieuw perspectief: voor en door Rotterdam, gebaseerd op de vraag en steun van de Rotterdammers. Ons eerste bier (Trots Blond Bier) werd dan ook gekozen door de Rotterdamse bevolking: gewoon, met een glas bier in de hand, tijdens een lokale bierproeverij. Het werd een groot succes. Zo groot zelfs dat na het afsluiten van het project twee van de vier studenten door pakten.
Zij legden de basis legden voor een nieuwe Rotterdamse onderneming. En in 2014 won Trots Bier Rotterdam zelfs de Rotterdamse Startersprijs en mocht het verse bedrijf een jaar lang kantoor houden in het Groothandelsgebouw.