Polderhuis B&B

🇳🇱 🇬🇧

Locatie

Het Polderhuis is gelegen in het centrum van het rustige Bergschenhoek, te midden van Delft, Rotterdam, Den Haag en Gouda. Maar ook te midden van een prachtige groene omgeving. Vanwege de veelzijdigheid die de Regio te bieden heeft, is dit een aantrekkelijke locatie. Aantrekkelijk voor reizigers die willen genieten van een écht moderne stad als Rotterdam of de historie van Delft of Gouda. De steden bieden u verschillende musea waaronder het Boijmans van Beuningen, het Mauritshuis, de Kunsthal, of het Escher in het Paleis. 

Maar ook bezienswaardigheden als het Vredespaleis, het Binnenhof, Diergaarde Blijdorp, Prinsenhof. Rotterdam staat bovendien bekend om zijn architectuur en de vele uitgaansgelegenheden. En verder liggen de molens van Kinderdijk of het om het delfstblauw bekendstaande Delft of Gouda met zijn Goudse kaas ook in de buurt. Maar ook diegenen die juist willen wandelen door een groene omgeving als het Bergsche Bos of een lange fietstocht maken langs de Rottemeren kunnen bij Polderhuis goed terecht. De sportieve gast kan zich ook vermaken met meerdere skihellingen, een klimwand, een mountainbikeparcours en golf- en kartbanen in de buurt. Gasten die liever relaxen, kunnen we een Wellness behandeling bij Elysium aanbevelen. 

Vanuit het Polderhuis kan het allemaal! Het Polderhuis is gemakkelijk bereikbaar. Nog geen 10 minuten van Rotterdam-The Hague Airport of in een kwartiertje vanaf Rotterdam Centraal Station, waar vandaan Internationale treinverbindingen gaan naar België, Frankrijk en Engeland. Een bushalte voor de deur. Maar ook nabij de A12, A13 en A20 voor diegene die met de auto komen. Daarom is het polderhuis ook aantrekkelijk voor de zakelijke reiziger. Kortom, Bergschenhoek is de ideale omgeving, het Polderhuis het ideale pand en ons team zorgt voor een onvergetelijk verblijf!

Parkeren is gratis en ruim voldoende aanwezig. Tevens is er mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden.