Polderhuis B&B

🇳🇱 🇬🇧

Arrangementen

Samen met bedrijven in de regio hebben wij meerdere arrangementen opgezet. 

Play & Stay - De Hooge Rotterdamsche

Golf op één van de mooiste banen van Zuid-Holland en overnacht in een bijzonder monumentaal pand! Op 10 minuten rijden van het Polderhuis ligt de 18-holes golfbaan De Hooge Rotterdamsche. Een golfbaan met on-Hollandse hoogteverschillen. Polderhuis Bed & Breakfast en Golfbaan De Hooge Rotterdamsche bieden de uitkomst. Door deze samenwerking kunnen we een mooi arrangement aanbieden, met een scherpe prijs voor zowel overnachting als greenfee.

Uitgebreid Relaxen - Centre Du Lac

Uitgebreid genieten met ons heerlijke sauna arrangement. 

Kent u dat gevoel van helemaal relaxed zijn na een dagje wellness, maar u moet nog een eind naar huis rijden? Dat gevoel nemen wij voor u weg!
Geniet nog even verder bij Polderhuis Bed & Breakfast. In dit stijlvolle rijksmonument uit 1906 geniet u van een monumentale overnachting. Met zes luxe uitgevoerde kamers voorzien van alle moderne gemakken.
’s Morgens relaxed wakker worden met een uitgebreid ontbijt met biologische producten die lokaal worden ingekocht, geserveerd met de gastvrijheid die bij een echte Bed & Breakfast hoort. Want genieten, daar neem je de tijd voor!

Theater & overnachten - CulturA & zo

De gemeentes Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp vormen samen het Oostland. Temidden van de grote steden werken de vijf dorpskernen steeds mooier samen. Het Polderhuis is trots om een samen met het theater- en cultuurhuis in Nootdorp een mooi arrangement aan te kunnen bieden. Net als het Polderhuis is CulturA&zo een plek waar je van alles kunt vinden, beleven en organiseren. Even een kop koffie halen, een boek lezen of lenen, lekker rustig je huiswerk maken, een theatervoorstelling bezoeken of juist de theaterzaal afhuren voor je eigen bedrijfspresentatie.